ZZZ

10.08.2015 13:30

Všetko postarom. Deti nám plznú, čo sa vzhľadom na počasie ani čudovať nedá a tie ich diskohrátky na dve zmeny ( ranná a nočná), kedy sa hryzú do krku a iných partií, kde ešte chlpy ostali a váľajú po prachu, nikto by nepovedal, že to je papierový dog :-) - takže v piatok večer veľká vymývačka kožuchov vonku na záhrade na prírodno, aby tieto šidlá v sobotu reprezentovali na Klubovke náš ráz tak, ako sa patrí a nie ako zafúľané zatúlané poľné-číky :-) Aj napriek tomu, že je horúco, rána okolo 6 hodine bývajú teplotne slušné (cez 19-20 stupňov), takže ranno-denná "prechádzka" typu cvičme v rytme a ponáhľajme sa, lebo niečo zmeškáme medzi kukuricou, zožaným poľom, polievanou ďatelinou, ( ktorú kradne sused na bicykli pre zajace :-)  a malým dunajom - je ponuka nekonečných možností na vybláznenie sa,  následne príde čakanie na druhú varkú neskoro večer. A stále nie je dosť. Jak prechádzok, tak jedla, tak bláznenia sa a klamania . A teda, že  klamúú jedna radosť :-) Dvaja partáči na "Dáš si fofolu? " Fascinujúce sú ich budíčky. Presne 6:30 ráno sa postavia pri granulo-vchode a večer 18:30 repete. Keby budík neexistoval, viem, kedy je pol siedmej. Všetky pol siedme...

Ale - Tefíme fa z nich, dvojnáfobná radofť, dvojnáfobná ftarofť, dvojnáfobná fpotreba hamham, dvojnáfobné nerfy a dve flexky :-)

Stojí to za, to je jasné, hlavne keď ráno otváram dvere a tešia sa, lebo celú noc nás nevideli... duohappy :-) tak idem za tými čertíkmi, nech mi od radosti poskáču bielu sukňu, potom sa začnú prekrikovať, lebo zbadajú vtáky aj virtuálne a štekajú, štekajú až do úplneho tranzu... až si vyštekajú dennú dávku a opäť sa vrátia do normálu. Dovtedy susedia - promiňte. My nežúrujeme hlasno vonku do noci, my si to odbijeme cez deň štekaním :-)