rok 2015 - čo s ním ?

08.01.2015 11:18

Začal sa na nám nový kalendárny rok 2015 a s ním ako inak, prišli aj plány, ktoré majú svoju postupnosť a tento rok by sa malo dokončiť a vykrištalizovať celkom dosť vecí. Vlastne ako každý rok :-) Nedávame si predsavzatia ako by sa možno na nový rok spravidla patrilo, ani o ničom takom sme nikdy nehovorili, ale plány, tie sú vždy a to nás ženie vpred. Mať pred sebou ciele, aj keď jednoduché a možno pre nazainteresovaných nepodstatné, ale tieto maličkosti robia nám svet svetom a prinášajú radosť. Jedna zo zásadných papierových chlpatých radostí bola získanie pre nás asi aj vopred zavrhnutého titulu už z minulého roku, posledný český šampionát, Šampionát ČMKÚ. Týmto pádom máme z Marleyho strany vybavené Čechy, ktoré budeme navštevovať sporadicky len na základe vybranej lokality a dôkladným výberom rozhodcov a uvidíme ako sa potatí Debbie. Debbie je ďalšia naša nová kapitola, ktorá začne svoju "kariéru" u nás na jar. Myslím tým trvalý pobyt u nás a milé vecičky s tým spojené, možno nejaká tá výstava ak sa klučke ( odvodený ženský rod od kluk-kluček, akým častujeme Marleyho) - bude ráčiť chodiť v kruhu :-) a samozrejme už pomaličky výjazdy na pole a skúšky :-). Takže nás čaká v niektorých smeroch de-javu a my sa veľmi tešíme. A naozaj dúfame, že do Slovenského klubu jazvečíkov pribudne ak nie tento rok tak nabudúci kvalitná chovná štandardka :-) Lebo.... psst.  Ak nie, pre nás je Debinka tak či tak mini-Marlejka, naša prvá holčička  ( Slovo dievčatko sa nám vôbec nepáči, predsa len - je čestina v niektorých slovách výstižná a dokonalá :-)

Ale v prvom rade, nech sme hlavne zdraví, nech máme robotu nielen v záhrade :-) lebo peniažky sú potrebné, keďže výmenný obchod už dávno nefunguje. Takže my Molnárovo-Chotárovo-Agátová family sa tešíme fakt z takých obyčajných vecí, ako ranný východ slnka, pozorovateľný z kuchyne,  ako nočná výmena stráže Agátky a Adinka v spálni z ľavého bydielka na pravé, že našim dog-loves chutí, alebo keď sa podarí domáci chlebík alebo broskyňa v záhrade nám opäť dá krásne plody, v neposlednom rade, že máme obidvaja super rodičov a relatívne zdravých, za to všetko sme vďační vlastne aj im.

Všetkým Vám, ktorí ste to dočítali do konca, prajeme nielen v tomto roku, ale v celom živote nájdenie pohody, kľudu, lásky, šťastia, a každý by mal mať k týmto atribútom, aby ich ľahšie dosiahol  minimálne jedného psíka, ideálne jazvečíka :-) najideálnejšie štandarda :-)  klabonosa, s prímesou :-) ale to už samozrejme sa mi zjavuje naše trojročné zlatíčko, takže stačí ten psík :-) Nechala som sa uniesť, čo už so mnou :-))

Nech sa deje čokoľvek - toto je náš životabudič