Po januári je zvyčajne február :-)

02.02.2015 15:55

..a tak pomaličky ale netrpezlivo vyčkávame jar. Tento rok je to iné. Iná jar. V inom prostredí, v inom zložení. Konečne nebude pánska prevaha :-) vyrovnaný duel dva ku dvom. V pláne na jar máme toho fakt, že dosť :-) okolie domu obriadiť, chodníčky, zákutia, altánok s grilom obrastený viničom, záhradka na bylinky a iné jedlé  plodiny ( rozumej feferóny a chilli všetkého druhu :-)

Stromy - jeden veľký ako dominanta záhrady a tiež tieň pre nás a naše surikáty :-) a nejaké ihličňany - tuje. Broskyňa rastie do krásy, málinko do výšky a do šírky, krásne symetrická, dedko sa nám o ňu vzorovo stará, a na to, aká je ešte malá, dáva veľa krásnych a chutných plodov, je to náš BIS-ový strom :-) Asi, že Broskyňa z Chotára :-). Samozrejme pol záhradky bude slúžiť psíkom s vyvýšeným kopcom a pod kopcom mini umelou norou, aby sa mali kde preháňať :-) a trávnikom. Nič viac, nič menej :-) Psia časť bude oddelená od uličnej časti, aby neboli zbytočne v styku s ľuďmi ako poštár a výhľadom na susedovu mačku, čo sa vlastne rovná krik na tisíce decibelov na celý okres. 

Takže Dalibor už projektuje o dušu, vyžíva sa v tom, čo ho baví, v čom je doma a to teda, že vie to dokonalo, na to dám packu. Tak ešte pár mesiacov a snáď leto bude ako jedna večná dovolenka, ktorú si snívame 20 rokov. Dlhé ešte zimné večery trávime nad výberom stromov, nad výberom farby domu, sem tam sa do toho pripletie aj nejaká tá výstava, aby smesi to sprestrili na maximum :-)