Miskolc a juniorka Agátka

15.04.2015 10:33

Naša Debbie "oslávi" výstavný dospelácky vek 9 mesiacov presne v nedeľu, kedy ideme pokúšať šťastie do maďarského Miškolcu. Či bude následovať Debbie otca, ktorý presne v 9 mesiacoch v Maďarsku dostal BOB je neznáma :-) Krásne by to ale bolo. Až veľmi. Keďže sa nám Debbienka akurát v týchto dňoch rozhárala ( prvý krát ), výstavu do Č. Budejovíc neabsolvujeme, vzhľadom na to, že v tom čase termín je úplne hraničný a najhorší pre ňu a aj pre okolitých psíkov. A to sa nepatrí :-) Miškolc zvládneme, sú to prvé dni, sprej "No Love" ako tak funguje :-) ešte máme ako tester Adinka, ktorý dá znamenie, kedy bude musieť na pár dní opustiť našu smečku a spríjemňovať a obohacovať dizajn babkinej záhrady a robiť neplechu a milú spoločnosť maminke :-) Keďže tam vyrastal, je tam doma a všetko je "jeho" - bude chvíľku opäť jedináčik. Rovnako naša malá-veľká piškotka. Naša - dúfam, zakladateľka chovnej stanice.  

Naše plány sú užasne v tom, že vo všetkých smeroch figuruje jazvečík. Samozrejme náš :-) Teda už naše :-) Pekný slnečný deň spríjemnený tými našimi potvorkami prajem  :-) a podáme hlásenie.

xxx

Ako som zmieňovala vyššie, Debbie sa nielen zúčastnila medzinárodnej výstavy v Maďarsku, ale aj krásne reprezentovala to nádherné plemeno "Dlhosrstý štandardný jazvečík" s celkovým "skóre" II. BIG. Na to, že som sa cítila v kruhu ako "tenkrát" poprvé,  na to, že keď sa ma rozhodca pýtal, ako je stará a ja som pustila párok aj Debbie s vodítkom , aby som mu na dvoch rukách ukázala deväť prstov a povedala k tomu "hónapos" ( mesiacov), sme sa obe cítili "profesionálne " :-) Samozrejme Adinko si nenechal ujsť prechádzku v kruhu - len tak, aby aj on mal pocit, že bol na výstave plnohodnotný, aj na výstavnom stolíku bol chlapec a prsil sa:-)  a ukázoval Debinke, ako by si to on predstavoval, aby zabojovala :-)  Asi to malo zmysel :-) keďže dievčatko ho poslúchlo :-) Takže nabudúce pôjdu súťažiť spolu do ďalekého Poľska. Bojovať na jednom fronte, každý sám za seba :-) Výsledok sme rozdýchavali o po výstave aj počas 4 hodinovej cesty domov..s takým niečím človek neráta a ani si nedovolí snívať. Ale aj o tom ten život je. O veľkom kindervajíčkovo-jazvečíkovom surprise :-) Deti nám robia pre-velikú radosť, teraz sú síce separé, ale každý stráži svoj rajón. Adinko dnes odcestoval aj so zabalenou polpenziou na cca 10 dní do rodnej záhrady k babke na wellnes.O krátky čas budú opäť vyvádzať spolu doma a už teraz sa na to tešíme :-) a už teraz nám náš camebertík chýba. Myslím ale, že my jemu nie :-) max tak DEBBIE.