Aký august?

17.08.2015 13:52

Predsa letný, nadmieru slnečný nielen lúčmi ale aj radosťami, ktoré nám naše psie deti robia a tiež postupnými detailami okolo domečku. Ide to pomaly ale o tom väčšia radosť a tešenie sa z jednotlivých detailov. Ešte mesiac - dva a okolie domu nebude pripomínať stavenisko, vyprahnutú púšť a prachovo-pieskovo vyváľané niečo,čo sa podobá jazvečíkom :-) Potom konečne bude výhľad aký má byť vrátane tých živých dekorácii :-)

Čo nám spestrilo - aleže poriadne august, bola klubová výstava v Malackách. Počasie mohlo byť o pár stupňov chladnejšie, ale pánboh zaplať, že nepršalo a nefúkalo, takže bolo super. Keďže som si vystála dlhý rad na fofolu, no čo sa stalo, keď sa dostane Molnárová na rad? Fofola došla. Tak som si musela dať pivo :-) Ešte že tak :-) No ale rýchlo som ho vypotila, keď v záverečných súťažiach sa Adinko stal najkrajším pracovným jazvečíkom a potom sme dostali BIS pár - to bol môj sen vysnený a vysnívaný a najstresovejší, lebo zvládať dvoch divochov z čelade bláznikovitých vrátane psycho paničky, bolo nadmieru vyčerpávajúce. Necvičili sme to od Szombathely, lebo vtedy som si povedala, posledná výstava na súťaž v páre, ale prihlásení sme boli už na Malacky no a  potom dosť. Ale - jeden nikdy nevie :-) Fakt ma to veľmi potešilo, že malinká prdelka bola na bedničke. Piškótka moja milovaná. Ale čerešnička, alebo priamo melón na torte bol môj osudový Ado. Proste BIS. Užívame si to najviac ako to ide, lebo vek nezastavíme a Ado je len jeden. Nech si hovorí kto chce čo,  ja viem, že je opäť pár rečí naviac v kurze vrátane závisti a o pár "priateľov" menej, ale ten pes robí toľko radosti a krásy, že tí ľudia nám chýbať nebudú a my vieme, že to nie je náhoda.  Nemáme len jeden BOB, alebo jeden BIG, dokonca ani len jeden BIS(S). Máme ich z 6 krajín z minimálne z národnej výstavy a v každej krajine sme stáli pár krát na bedni a u desiatok rôznych rozhodcov. Viem, že sú rozhodcovia, ktorým sa Adinko páči alebo páči veľmi a je samozrejmé, že sa snažíme uprednostniť tých.. Napokon je to vec výberu, my si platíme výstavu, takže o tomto polemizovať nebudem tiež s nikým. Ale na druhej strane, radi chodíme testovať aj nových ľudí, ako napríklad októbrovú Bratislavu 2015 alebo zimný Wels Rakúsko 2015. Takže vyberáme, preberáme a rozhodujeme sa slobodne.  Nevymetáme každú výstavu, ale tiež nevidím dôvod sedieť s krásnymi zvieratkami doma, keď nás to baví, a je to fajn spôsob prezentácie našich psíkov a stretnutie aj s normálnymi ľuďmi a povedzme, že aj na cigánsku a kofolu :D

Inak Adinkove úspechy - v  skratke znamenajú , že Adinko je naozaj pekný. Nájdu sa ľudia, ktorým sa nepáči, alebo sa nepáčim ja :-), alebo naše úspechy.. ale to je všade tak. Preto si oveľa viac vážim ľudí, ktorí viem, že mi gratulujú úprimne a tešia sa so mnou, lebo ja sa s nimi tešiť viem tiež. Každý má právo chodiť kam chce,  a že nechodí alebo rieši tých, ktorí chodia a majú úspechy, nuž, každý má nejaký poklesok :-)

Debinkinu junior kariéru zavŕšime o pár dní v Bratislave na DuoCacibe a potom máme vyše dva mesiace vystavovateľké prázdniny, aby mesiacovo mohla maličká začať dospelácku kariéru v Prahe v triede pracovnej :-) Sme zvedaví. A veľmi. Výlet zaistený na celý víkend máme už teraz a tešíme sa na zimnú Prahu, Nitru, Wells. Ale dovtedy ešte čosi popíšem :-) o neopakovateľnom podmorskom egyptskom živote, o "školskom" výlete do Olomouca Teambuilding v septembri, o krásnej listnatej ryšavej jeseni, o pečených gaštanoch a burčiaku a iných chuťovkách, ktoré život prináša. Prajem krásny týždeň, nech Vás zlo obchádza a keby predsa aj , nech to ryšavci rýchlo dajú dohromady. Lebo čas a jazvečíky sú najlepší lekári. Len neviem, v akom poradí :)