Ako Adinko predáva žezlo Debinke

26.10.2015 08:53

Opäť krásne výsledky, ktoré stále vedia strašne potešiť a aj prekvapiť, vzhľadom na nových ešte nami neabsolvovaných rozhodcov, ktorý zadávali VD ako bežiacom páse... A moje dievčatko nádherné, ktoré sa tak rado predvádza nielen v kruhu, na stole, pred inými zvieratami... dostalo krásne posudky ( tatino je samozrejmý, aj keď človek nikdy nevie ) a sme na ňu aj s tatinkami neuveriteľne hrdý. Prvé dva caciby jej zaručili započatie slovenského šampionátu a interšampionátu. Jupíí. Veľmi sa tešíme a zažívame de-javu s mickou našou divokou.

Adinkove výsledky nás potešili najmä preto, lebo tento rok sa snažíme o SlovakiaDogCup 2015, kde Adinko v 4.FCI skupine je prvý a celkovo vo všetkých FCI zatiaľ na druhom mieste! Zvláštno krásny pocit! A potom už Adinko bude vystavovaný sporadicky, zriedkavo :-) Už necháme Debbie svoje miesto, nech si nazbiera kým bude šteniatkovať čo sa dá :-)

Sme veľmi hrdí na naše detičky, krásne na móle, ešte krajšie v záhrade :-) majú super počasie, super čas, super ílovitú zem a chuť na všetky nezbedy, ktoré sa dajú vymyslieť aj nevymyslieť. Zlatíčko nám pribralo na 7,7 kg a už je to "žena" :-)  stretla sa na výstave s Veronikou ( našou super chovateľkou ), to bolo radosti :-) je to veselá ryšavá, prefíkaná kôpka lásky :-)

Ďalší víkend sa tešíme do Prahy s maličkou, ideálne začať český sampión :-)  To je náš cieľ, uvidíme, ako sa vyvinie a aké budú okonosti.

Prajeme krásny slnečný jazvečíkovitý týždeň :-)